Voorzorgsmaatregelen Coronavirus

De komende weken brengen we extra veel tijd door in en om het huis. Een plek van geborgenheid, veilig in je eigen cocon. Wil je je thuis extra sfeervol en comfortabel maken? Dan kun je gewoon bij ons terecht.

Terwijl de situatie per dag verandert blijven wij ons onverminderd inzetten om onze service en producten aan te bieden. We hebben dan ook diverse aanpassingen gedaan om jullie, en ook onze veiligheid te kunnen waarborgen. Omdat we de strijd tegen het coronavirus samen aangaan, vragen we ook aan jullie om wat kleine aanpassingen te doen als jullie onze winkels bezoeken. Hiervoor vragen we jullie begrip, en zeggen we dank je wel!

winkels

Je kunt veilig komen winkelen

Op basis van de adviezen van het RIVM hebben we diverse maatregelen genomen. Een van die maatregelen is dat we maar een beperkt aantal bezoekers binnen in onze woonwinkels kunnen toelaten.

Door een afspraak te maken kan je rustig komen woonshoppen op het moment dat het jou uitkomt. Daarnaast helpt dit ons om de drukke momenten in onze winkels beter te kunnen spreiden. Zo zorgen we er samen voor dat je op een veilige manier het interieur van jouw dromen kan samenstellen. Onze woonspecialisten denken graag met je mee!

genomen maatregelen

Je vind hier de maatregelen die we hebben genomen naar aanleiding van het advies van het RIVM. Echter vragen we ook aan jullie als bezoeker, hier op de juiste manier mee om te gaan.

Hygiëne; Wij zijn extra alert op onze hygiëne, we desinfecteren regelmatig onze handen, deurklinken, balie en pinautomaten etc. Ook hebben we extra schoonmaakrondes ingeroosterd en zijn alle ventilatiekanalen voorzien van een extra onderhoudsbeurt. Op onze slaapafdelingen maken we gebruik van beschermlagen over de matrassen, zo kun je deze ook nu veilig testen.
Geen groepen; Betreed niet met meer dan 3 personen onze winkels. Bij drukte in de winkels kan het zijn dat we je niet toelaten.
Geef geen hand; Voor jou en onze veiligheid schudden wij even geen handen, maar houden we het bij een glimlach en een groet.
Gebruik je elleboog; Hoest of nies in je elleboog.
Betalen met pin; Betaal met PIN, bij voorkeur contactloos. Wil je toch contant geld of bijvoorbeeld een cadeaucheque overhandigen? Leg dit dan op de balie.
Houd afstand; Houd 1,5 meter afstand tussen andere klanten en onze medewerkers. Als gespecialiseerde woonwinkel vallen wij onder de zogenaamde low-traffic winkels, onze ruim opgezette winkelvloer biedt genoeg ruimte om iedereen goed te kunnen verspreiden.

Wij zijn dus helemaal klaar voor een dagje onbezorgd woonshoppen. Wel verzoeken we je om extra alert te zijn op je persoonlijke hygiëne. Als onze medewerkers minimale klachten hebben, blijven zij thuis. Wij vragen aan onze klanten om, bij minimale klachten ook gehoor te geven aan deze maatregel. In dat geval kan je altijd terecht bij ons online aanbod. Ook voor persoonlijk advies staan onze medewerkers voor je klaar via chat of telefoon.

bezorging

Bestel gerust je meubels online of in de winkels en geniet binnen een paar dagen je nieuwe interieur.
Ook tijdens het bezorgen van je meubels houdt Roos wonen & slapen zich strikt aan de richtlijnen en adviezen van de overheid, waarbij persoonlijke hygiëne en 1,5 meter afstand centraal staan. Hierdoor zal de bezorging tijdelijk iets anders verlopen, want:

  • We gebruiken desinfectiemiddelen
  • We schudden geen handen
  • We werken (desgewenst) met handschoenen en mondkapjes
  • We hebben alleen fitte bezorgers op de wagens zitten
  • We gebruiken bescherming /zakjes om de pinautomaten die we na elke transactie vernieuwen

Let op! Omdat wij de RIVM maatregelen strikt naleven is onze bezorgcapaciteit, net als bij PostNL, beperkt. Het kan zijn dat de levering van jouw bestelling hierdoor vertraging oploopt, excuses voor het ongemak.

Wat jij kan doen als klant:

  • Heb je zelf klachten? Laat het ons s.v.p. tijdig weten, we zoeken dan samen naar een passende oplossing.
  • Geef onze bezorgers de ruimte door ongeveer 1,5 meter afstand te houden.
  • Betaal waar mogelijk uitsluitend per PIN/BANK/CONTACT

 

vragen?

neem contact met ons op

Heb je nog een vraag over onze maatregelen of kunnen we je ergens anders mee helpen? Neem dan contact met ons op. We staan voor je klaar.