OVER ONS

Beddenline heeft een breed aanbod en een zeer ruime keuze in stijlen en merken. Een eigentijdse en trendy collectie met boxsprings voor elk budget. Beddenline deelt jouw passie voor wonen en lifestyle.

OVER BEDDENLINE.NL

Beddenline.nl is een nieuwe online webshop. Buiten onze online webshop hebben wij een geschiedenis van circa 20 jaar in de meubel branche. Zowel in Rotterdam en in Den haag hebben wij Mega showrooms die 7 dagen per week bezocht kan worden. Beddenline.nl biedt altijd de topmerken tegen de beste prijzen.

WAT DOEN WIJ?

Wij leveren alles op het gebied van wooninrichting aan zowel particulieren als bedrijven. Dankzij een goede relatie met onze leveranciers zijn wij in staat om alle A-merk meubelen tegen zeer scherpe prijzen aan te bieden.

HOE WERKT BEDDENLINE.NL

Op Beddenline.nl vind je een uitgebreid assortiment boxsprings. Via het navigatiemenu surf je eenvoudig door de website en kun je de collectie bekijken, samenstellen en uiteindelijk ook jouw perfecte meubels bestellen. Ben je op zoek naar een specifiek product? Dan kunt u dit gerust mailen of whatsappen naar ons.

ALS SERVICE BIEDEN WIJ:

  • Eigen bezorg service
  • Eigen montage service
  • Gratis hulplijn voor advies via +31 (0) 6 12 34 56 78

WAAROM BEDDENLINE.NL?

Door de collectie in de winkels en online te presenteren heb je overal toegang tot de uitgebreide collectie van beddenline.nl. Op de website heb je 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot alle A-merk meubels. Een grote webwinkels op het gebied van exclusief wonen & slapen in Nederland kun je bij beddenline.nl terecht voor hele boxsprings.

Kortom alles voor je slaapkamer! Neem een kijkje op de website of bezoek een van onze Beddeline.nl winkels.

CONTACT

Heb je een vraag of wil je een persoonlijk advies? Laat je dan informeren door één van onze adviseurs. Je kunt hen telefonisch bereiken 7 dagen per week zijn hun bereikbaar via telefoonnummer +31 (0) 10 303 12 02 of per e-mail via klantenservice@beddenline.nl. Wij streven ernaar je e-mail zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Je kunt ook terecht in één van onze woonwinkel. Hier staan dagelijks onze deskundig adviseurs klaar om al je vragen te beantwoorden.